Batterier

Banner POWER BULL .
Högre säkerhet - förbättrad vid djupurladdningar - snabbare återuppladdning.

Batteriet Banner POWER BULL är Banners paradexempel som kvalitetsmärke. Som vi annonserade på Automechanika-mässan i Frankfurt i september svarar vi på trenden mot 190 mm höjd i originalutrustningen med den optimerade POWER BULL . Därmed bekräftar vi vårt kundlöfte:
Banner POWER BULL är det RÄTTA valet för moderna personbilar.

Fullkalciumteknik för större startkraft, utrinningsskydd med dubbellock och förbättrad baktändningssäkerhet är välbeprövat i POWER BULL sedan många år. Banner levererar nu även denna teknik för originalutrustningen till bland annat BMW, Skoda och VW. Men den nya höjden ger ytterligare oslagbara fördelar:

• Högre säkerhet: Cellförbindningar och andra kritiska komponenter finns under elektrolytytan.
• Förbättrad vid djupurladdningar: Syrakoncentrationen håller sig på en högre nivå, vilket innebär mindre djupurladdning vid cyklisk drift.
• Snabbare återuppladdning: Tack vare syraöverskottet tar batteriet lättare upp laddningen när det är tomt.

Den massiva ökningen av strömförbrukningen i moderna bilar gör att nya krav ständigt ställs på batterierna. Banners nya POWER BULL med en höjd på 190 mm uppfyller de europeiska standarderna EN 50.342-1 – och har också samma pris som de jämförbara 175 mm-modellerna på 50Ah, 62Ah, 72Ah, 80Ah och 95Ah.

NYHET! POWER BULL PROFESSIONAL – ORIGINALKVALITET FÖR EFTERJUSTERING.
De nya toppversionerna av Power Bull PROfessional erbjuder ökad prestanda på grundval av bevisad Power Bull-teknologi och uppfyller ledande tyska biltillverkares behov exakt. Dessa kraftpaket är utformade för moderna bilar med mycket höga energikrav.


Maila eller ring för pris uppgift

info@olssonbilsadelmakeri.se    

070-6033020 Victor